Monsanto în România

Suntem o companie cu o viziune modernă asupra agriculturii. În România producem și comercializăm semințe de porumb, rapiţă și legume și comercializăm produse de top pentru controlul buruienilor astfel încât să susţinem fermierii în a obţine recolte mai bogate, eficientizând consumul de energie, apă și sol. Credem că inovația are potențialul de a echilibra resursele planetei cu nevoile actuale ale umanității. 

Bayer a finalizat cu succes achiziția Monsanto.

Aflați mai multe aici

[unex_ce_basic_banner_landing layer-name="header" layout="align-center-left" has_overlay="overlay" cutout_image="" cutout_image_filename="Upload Image" cutout_layout="align-bottom" id="content_eaezfhhbn" post_id="1285" semplice_styles_background_color="transparent" semplice_styles_background_image="https://monsanto.com/app/uploads/2018/08/Monsanto_Day1_Full_INTL_Final-Img.jpg" semplice_styles_background_size="auto" semplice_styles_background_position="50% 0%" semplice_styles_background_repeat="no-repeat" semplice_styles_padding_top="0px" semplice_styles_padding_bottom="0px" semplice_styles_padding_left="0" semplice_styles_padding_right="0"] <h1>Monsanto în România</h1> <p>Suntem o companie cu o viziune modernă asupra agriculturii. În România producem și comercializăm semințe de porumb, rapiţă și legume și comercializăm produse de top pentru controlul buruienilor astfel încât să susţinem fermierii în a obţine recolte mai bogate, eficientizând consumul de energie, apă și sol. Credem că inovația are potențialul de a echilibra resursele planetei cu nevoile actuale ale umanității.&nbsp;</p> <p>Bayer a finalizat cu succes achiziția Monsanto.</p> <p><a class="btn" href="https://www.advancingtogether.com">Aflați mai multe aici</a></p> [/ce_basic_banner_landing]

Vă invităm să vă alăturaţi demersului nostru privind sustenabilitatea

[unex_ce_basic_cta_side_by_side layer-name="job search" header="Vă invităm să vă alăturaţi demersului nostru privind sustenabilitatea " header-foreground-color="ada-grey" button-label="Caută un job!" button-internal-url="6629" button-external-url="https://www.bayer.com/en/advancing-together-jobs-and-career.aspx" button-foreground-color="ada-grey" button-background-color="white" has-overlay="" background-image="" background-image_filename="Upload Image" background-color="pale-blue" id="content_jg9kwqbhe" post_id="1285" semplice_styles_background_color="transparent" semplice_styles_background_image="" semplice_styles_background_size="auto" semplice_styles_background_position="50% 0%" semplice_styles_background_repeat="no-repeat" semplice_styles_padding_top="0px" semplice_styles_padding_bottom="0px" semplice_styles_padding_left="0" semplice_styles_padding_right="0"] [/ce_basic_cta_side_by_side]

Integritatea, respectul și transparența sunt valorile noastre principale, iar un comportament adecvat de bun cetățean din mediul corporatist stă la baza muncii noastre în fiecare țară în care activăm. 

Produse și Soluții
Cercetăm, dezvoltăm, testăm și colaborăm cu alte entități pentru a oferi cele mai bune inovaţii agricole şi produse, fiind ghidați de principiile științei și a evoluției constante.  

Drepturile Omului
Ținem la condițiile de trai și de muncă din raza locațiilor noastre și lucrăm respectând și perfecționând drepturile omului. Interzicem folosirea forței de muncă minore sau munca silnică și lucrăm în scopul de a oferi un loc de muncă sigur, deschis la diversitate, departe de hărțuire sau violență. Indemnizaţiile, egale sau mai mari decât minimul prevăzut de lege, programul de muncă în limitele legii și libertatea angajaților noștri de a se asocia din propria inițiativă cu anumite organizații sunt de asemenea aspecte importante pentru noi.

Acte de Caritate
Prin Monsanto Fund am contribuit cu milioane de dolari pentru a ajuta la găsirea unor soluții pentru educație și pentru a diminua nevoile critice din comunitățile de pe glob.  

Parteneriate
Încheiem parteneriate cu alte organizații pentru a dezvolta soluții ce rezolvă unele dintre cele mai mari provocări globale.

Brand-urile noastre în România

2017 Raport de Sustenabilitate

Creștem mai bine împreună

În fiecare an, urmărim impactul companiei noastre asupra mediului înconjurător și prezentăm progresul nostru în raportul de sustenabilitate. Pentru noi, sustenabilitatea este mai mult decât un obiectiv – credem în viabilitatea sa ca model de business pe termen lung.

Vizualizați raportul

[unex_ce_basic_banner_landing layer-name="sustainability" layout="align-center-left" has_overlay="overlay" cutout_image="" cutout_image_filename="Upload Image" cutout_layout="align-bottom" id="content_xvzpgtys9" post_id="17495" semplice_styles_background_color="transparent" semplice_styles_background_image="https://monsanto.com/app/uploads/2017/04/sustainability_report_banner.jpg" semplice_styles_background_size="auto" semplice_styles_background_position="50% 0%" semplice_styles_background_repeat="no-repeat" semplice_styles_padding_top="0px" semplice_styles_padding_bottom="0px" semplice_styles_padding_left="0" semplice_styles_padding_right="0"]
2017 Raport de Sustenabilitate

Creștem mai bine împreună

În fiecare an, urmărim impactul companiei noastre asupra mediului înconjurător și prezentăm progresul nostru în raportul de sustenabilitate. Pentru noi, sustenabilitatea este mai mult decât un obiectiv – credem în viabilitatea sa ca model de business pe termen lung.

Vizualizați raportul

[/ce_basic_banner_landing]

Locație

București

Monsanto România
Global City Business Park
Șoseaua București Nord nr. 10
Clădirea O21, et. 5, Voluntari, județul Ilfov
Cod poștal: 077190

Fax: 0040 21 305 71 65
Telefon: 0040 21 305 71 40