Monsanto Magyarországon

Mi egy modern agrár vállalat vagyunk Magyarországon, növényfajtákat nemesítünk, zöldség és szántóföldi árutermeléshez vetőmagot állítunk elő, illetve értékesítünk, mi gyártjuk a világ vezető gyomirtó szereit, mindezt annak érdekében, hogy a gazdálkodók hatékonyabban termelhessenek, kevesebb energía és víz felhasználása mellett. Hiszünk abban, hogy az innováció lehetőséget nyújt arra, hogy az emberiség növekvő igényei és a bolygónk erőforrásai egyensúlyban legyenek. 

A Bayer sikeresen lezárta a Monsanto felvásárlását.

Tudjon meg többet a következő oldalon

[unex_ce_basic_banner_landing layer-name="header" layout="align-center-left" has_overlay="overlay" cutout_image="" cutout_image_filename="Upload Image" cutout_layout="align-bottom" id="content_704335092" post_id="1248" semplice_styles_background_color="transparent" semplice_styles_background_image="https://monsanto.com/app/uploads/2018/08/Monsanto_Day1_Full_INTL_Final-Img.jpg" semplice_styles_background_size="auto" semplice_styles_background_position="50% 0%" semplice_styles_background_repeat="no-repeat" semplice_styles_padding_top="0px" semplice_styles_padding_bottom="0px" semplice_styles_padding_left="0" semplice_styles_padding_right="0"] <h1>Monsanto Magyarországon</h1> <p>Mi egy modern agrár vállalat vagyunk Magyarországon, növényfajtákat nemesítünk, zöldség és szántóföldi árutermeléshez vetőmagot állítunk elő, illetve értékesítünk, mi gyártjuk a világ vezető gyomirtó szereit, mindezt annak érdekében, hogy a gazdálkodók hatékonyabban termelhessenek, kevesebb energía és víz felhasználása mellett. Hiszünk abban, hogy az innováció lehetőséget nyújt arra, hogy az emberiség növekvő igényei és a bolygónk erőforrásai egyensúlyban legyenek.&nbsp;</p> <p>A Bayer sikeresen lezárta a Monsanto felvásárlását.</p> <p><a class="btn" href="https://www.advancingtogether.com">Tudjon meg többet a következő oldalon</a></p> [/ce_basic_banner_landing]

Csatlakozzon hozzánk a fenntarthatóságra való törekvésünkben

[unex_ce_basic_cta_side_by_side layer-name="job search" header="Csatlakozzon hozzánk a fenntarthatóságra való törekvésünkben" header-foreground-color="ada-grey" button-label="Állásajánlatok" button-internal-url="6629" button-external-url="https://www.bayer.com/en/advancing-together-jobs-and-career.aspx" button-foreground-color="ada-grey" button-background-color="white" has-overlay="" background-image="" background-image_filename="Upload Image" background-color="pale-blue" id="content_5ugs0nz1y" post_id="1248" semplice_styles_background_color="transparent" semplice_styles_background_image="" semplice_styles_background_size="auto" semplice_styles_background_position="50% 0%" semplice_styles_background_repeat="no-repeat" semplice_styles_padding_top="0px" semplice_styles_padding_bottom="0px" semplice_styles_padding_left="0" semplice_styles_padding_right="0"] [/ce_basic_cta_side_by_side]

A becsületesség, tisztelet és az átláthatóság a legfontosabb értékeink, és a jó vállalati polgárként való viselkedés a működésünk alapja minden országban, ahol jelen vagyunk.

 

Termékek és megoldások
Kutatunk, fejlesztünk, tesztelünk és együttműködünk másokkal azért, hogy a legjobbat hozzuk ki a mezőgazdasági újításokból, amelyeket a tudományosság és a folyamatos jobbítás szándéka vezérel.

Emberi jogok
Gondoskodunk a megfelelő élet és munka körülményekről a telephelyeinken. Tiszteletben tartjuk az emberi jogokat és elősegítjük fejlődésüket. Tiltjuk a gyermek és kényszer munkát, és arra törekszünk, hogy biztonságos, sokszínű, befogadó munkahelyet alakítsunk ki, amely mentes zaklatástól és erőszaktól. Az is fontos számunkra, hogy javadalmazásban teljesítsük vagy meghaladjuk a jogszabályi minimumot, törvényes munkaidőt biztosítsunk, és a munkatársainknak szabad választástási lehetőségük legyen a különféle szervezetekhez történő csatlakozásban.

Jótékonysági tevékenységek
Vetőmaggal támogattunk kárpátaljai gazdálkodókat és egy Borsod megyei roma közösséget. Rendszeresen látogatunk és támogatunk egy fogyatékossággal élő gyerekekről gondoskodó intézetet. Mezőgazdasági szakközépiskolákban innovatív eljárások ismertetésével, bemutatásával segítjük a diákok elköteleződését a szakma iránt. A vetőmagüzemünknek helyett adó településen az általános iskolát támogatjuk.

Partnerségek
Partneri kapcsolatot alakítottunk ki más szervezetekkel, azért hogy együtt dolgozzunk néhány a világ előtt álló nagy kihívás megoldásában, mint például a fenntartható mezőgazdasági termelés, vagy a globális éghajlatváltozás okozta nehézségek a növénytermesztésben.

Legfontosabb márkáink Magyarországon

2017 Fenntarthatósági beszámoló

Termeljünk Jobbat Együtt

Minden évben nyomon követjük a környezetre gyakorolt ​​hatásunkat, és bemutatjuk a fenntarthatósági jelentésünkben elért eredményeket. Számunkra a fenntarthatóság több, mint csupán egy cél: hosszú távú üzleti modellként hiszünk életképességében.

Tekintse meg a beszámolót

[unex_ce_basic_banner_landing layer-name="sustainability report" layout="align-center-left" has_overlay="overlay" cutout_image="" cutout_image_filename="Upload Image" cutout_layout="align-bottom" id="content_vew9xqce2" post_id="17505" semplice_styles_background_color="transparent" semplice_styles_background_image="https://monsanto.com/app/uploads/2017/04/sustainability_report_banner.jpg" semplice_styles_background_size="auto" semplice_styles_background_position="50% 0%" semplice_styles_background_repeat="no-repeat" semplice_styles_padding_top="0px" semplice_styles_padding_bottom="0px" semplice_styles_padding_left="0" semplice_styles_padding_right="0"]
2017 Fenntarthatósági beszámoló

Termeljünk Jobbat Együtt

Minden évben nyomon követjük a környezetre gyakorolt ​​hatásunkat, és bemutatjuk a fenntarthatósági jelentésünkben elért eredményeket. Számunkra a fenntarthatóság több, mint csupán egy cél: hosszú távú üzleti modellként hiszünk életképességében.

Tekintse meg a beszámolót

[/ce_basic_banner_landing]

Telephelyeink

Nagyigmánd
2942 Nagyigmánd, Hrsz 03/22
Telefon: 00 36 34 815 900
Fax: 36 34 815 900
Telephely vezető: Mészáros András andras.meszaros@monsanto.com
Kontaktszemély: Szalay-Varga Viktória viktoria.szalay-varga@monsanto.com

Farmos
Farmos 2765, Szelei út​​​
Telefon: 00 36 53 590 000
Fax: 00 36 53 590 001
Telephely vezető: Szőnyi András andras.szonyi@monsanto.com
Kontaktszemély: Szilva Ildikó ildiko.szilva@monsanto.com

Szatymaz
6763, Szatymaz, IV. Kerület 148.
Phone: 00 36 62 283 393
Fax: 00 36 62 283 411
Telephely vezető: Berecz Sándor sandor.berecz@monsanto.com
Kontaktszemély: Krizsán Csenge csenge.krizsan@monsanto.com

Kecskem​ét​
6000 Kecskemét Matkói út 101.
Kontaktszemély: Huszárik Tímea timea.huszarik@monsanto.com
Ackermann Tamás tamas.ackermann@monsanto.com

Nyíreg​yháza
4400 Nyíregyháza, Vasvári P. u. 1.
Telefon: 36 42 507 430
Telephely vezető: Jávorszki József jozsef.javorszki@monsanto.com
Kontaktszemély: Gajdos Zsuzsanna​zsuzsa.gajdos@monsanto.com

Szolnok
5000 Szolnok, Prizma utca 2.
Telefon: 36 56 520 070/072/073/074
Fax: 36 56 520 071​
Telephely vezető: Özgür Kural ozgur.kural@monsanto.com / 
Carlan Lenoir carlan.lenoir@monsanto.com
Kontaktszemély: Végh Edina, Huszár Mihály, Sárkány-Gulyás Anna, Vereb Zoltán