Politica de confidenţialitate

Vă rugăm să citiţi cu atenţie Politica de confidenţialitate a companiei Monsanto înainte de a aplica pentru un post sau de a inregistra online aplicaţia la Monsanto.

Aplicaţia şi orice informaţie suplimentară furnizată în mod voluntar către Monsanto vor fi colectate şi stocate în baza noastră de date globală Monsanto din Statele Unite. Informaţiile dumneavoastră se vor utiliza numai în scopuri legate de procesul de recrutare sau în scopuri de raportare aşa cum este cerut de către legile în vigoare ori aşa cum este subliniat în Politica noastră de confidenţialitate. Datele dumneavoastră vor fi accesibile numai persoanelor din cadrul companiei Monsanto, care se ocupă cu procesul de recrutare sau terţelor părţi care acţionează la cererea Monsanto pentru procesarea informaţiilor dumneavoastră. Terţele părţi care au acces la informaţiile dumneavoastră sunt instruite de Monsanto să trateze informaţiile dumneavoastră în conformitate cu Politica noastră de confidenţialitate şi să utilizeze aceste informaţii numai în scopurile legate de recrutare sau, dacă exista şi alte maniere, în conformitate cu Politica noastră de confidenţialitate.

Puteţi oricând reveni la site-ul Web online al companiei Monsanto pentru a actualiza sau a şterge informaţiile dumneavoastră. Consimţământul dumneavoastră exprimat mai jos autorizează Monsanto să colecteze, să dezvăluie şi să utilizeze informaţiile dumneavoastră în scopurile descrise mai sus şi să transfere datele dumneavoastră în baza noastră de date securizată din Statele Unite. Fără consimţământul dumneavoastră nu vom putea procesa aplicaţia dumneavoastră.