Adatvédelmi szabályzatát

Kérjük, alaposan olvassa át a Monsanto Adatvédelmi szabályzatát, mielőtt bármely állásra jelentkezik vagy a Monsanto részére interneten keresztül beküldi jelentkezését.

Jelentkezését, és a Monsanto részére önkéntesen megadott bármely más adatát begyűjtjük, és a Monsanto globális munkaerő-toborzási adatbázisában tároljuk az Egyesült Államokban. Adatait kizárólag munkaerő-toborzással kapcsolatos célokra használjuk fel, illetve a vonatkozó jogszabályokban vagy az Adatvédelmi szabályzatunkban előírt jelentéstételi kötelezettségek céljaira. Adataihoz csak a Monsanto munkaerő-toborzásban érintett alkalmazottai férhetnek hozzá, illetve a Monsanto nevében eljáró, az Ön adatait feldolgozó külső felek. Az Ön adataihoz hozzáférő bármely külső felet a Monsanto kötelezi arra, hogy az Ön adatait Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően kezelje, és kizárólag munkaerő-toborzással kapcsolatos célokra, illetve Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelő egyéb célokra használja fel.

Adatait bármikor módosíthatja vagy törölheti a Monsanto munkaerő-toborzó weboldalán. Alábbi beleegyezésével a Monsanto begyűjtheti, közzéteheti és felhasználhatja az Ön adatait a fent nevezett célokra, valamint továbbíthatja az Egyesült Államokban található biztonságos adatbázisunkba. Beleegyezése nélkül nem fogjuk tudni feldolgozni jelentkezését.