Monsanton tietoturvailmoitus työpaikanhakijoille

Pyydämme, että luet Monsanton tietoturvailmoituksen huolellisesti ennen kuin haet työpaikkaa tai lähetät Monsantolle verkkohakemuksen.

Hakemustasi ja muita Monsantolle vapaaehtoisesti lähettämiäsi tietoja säilytetään Monsanton globaalissa, Yhdysvalloissa sijaitsevassa rekrytointitietokannassa. Tietojasi käytetään yksinomaan rekrytointiin liittyviin tarkoituksiin tai sovellettavan lain vaatimaan tai tietoturvailmoituksessamme kuvattuun raportointiin. Tietosi annetaan vain Monsanton palveluksessa olevien rekrytointiprosessiin liittyvien henkilöiden käyttöön tai sellaisten ulkopuolisten käyttöön, jotka käsittelevät tietojasi Monsanton puolesta. Monsanto vaatii kaikkia ulkopuolisia, joilla on pääsy tietoihisi, käsittelemään tietoja Monsanton tietoturvailmoituksen mukaisesti ja käyttämään niitä vain rekrytointitarkoituksiin tai muulla tietoturvailmoituksen mukaisella tavalla.

Voit päivittää tai poistaa Monsanton rekrytointisivustossa olevia tietojasi koska tahansa. Alla antamasi suostumus valtuuttaa Monsanton keräämään, paljastamaan ja käyttämään tietojasi yllä mainittuihin tarkoituksiin ja siirtämään tietosi Yhdysvalloissa sijaitsevaan suojattuun tietokantaan. Ilman suostumustasi emme voi käsitellä hakemustasi.