Monsantos politik om beskyttelse af personoplysninger for ansøgere

Vi anmoder Dem om at gennemgå Monsantos politik om beskyttelse af personoplysninger nøje, før De ansøger om et job eller indgiver Deres online ansøgningsformular til Monsanto.

Deres ansøgning og alle yderligere oplysninger De frivilligt indgiver til Monsanto indsamles og opbevares i Monsantos globale ansættelsesdatabase, som ligger i USA. Deres oplysninger anvendes udelukkende med henblik på ansættelsesprocessen og evt. indrapporteringer påkrævet under gældende lov eller i overensstemmelse med vores politik om beskyttelse af personoplysninger. Deres oplysninger vil kun være tilgængelige for personer i Monsanto, som er relevante for ansættelsesprocessen eller tredjemænd som handler på Monsantos vegne i forbindelse med behandlingen af Deres oplysninger. Monsanto kræver, at tredjemænd med adgang til Deres oplysninger behandler Deres oplysninger i overensstemmelse med vores politik om beskyttelse af personoplysninger og at sådanne personer udelukkende anvender dem med henblik på ansættelse eller på anden måde i overensstemmelse med vores politik om beskyttelse af personoplysninger.

De kan vende tilbage til Monsantos online ansættelseswebsted til enhver tid for at opdatere eller slette Deres oplysninger. Deres samtykke nedenfor giver Monsanto tilladelse til at indsamle, videregive og anvende Deres oplysninger som beskrevet ovenfor og til at overføre Deres oplysninger til vores sikre database i USA. Vi vil ikke være i stand til at behandle Deres ansøgning uden Deres samtykke.