Monsantova Uputa o zaštiti privatnosti

Prije nego se prijavite za radno mjesto u Monsantu ili podnesete prijavu za posao putem interneta molimo da pažljivo pregledate Monsantovu Uputu o zaštiti privatnosti.

Vaša prijava i sve dodatne informacije koje svojevoljno pošaljete Monsantu prikupiti će se i pohraniti u Monsantovoj globalnoj bazi podataka lociranoj u Sjedinjenim Američkim Državama. Ti podaci koristit će se isključivo u svrhe vezane za postupak zapošljavanja ili izvještavanje koje zahtijeva primjereni zakon ili koje je opisano u našoj Uputi o zaštiti privatnosti. Vaši podaci biti će pristupačni samo pojedincima koji su uključeni u postupak zapošljavanja ili trećim osobama koje u ime Monsanta vrše obradu Vaših podataka. Monsanto od svih trećih osoba koje imaju pristup Vašim podacima zahtijeva da te podatke tretiraju u skladu s našom Uputom o zaštiti privatnosti i koriste ih isključivo u svrhe vezane za zapošljavanje ili druge svrhe suglasne s našom Uputom o zaštiti privatnosti.

Možete se vratiti na Monsantovo web mjesto za internet zapošljavanje u bilo koje vrijeme kako bi ažurirali ili izbrisali svoje podatke. Vaš pristanak dolje Monsantu daje ovlaštenje da Vaše podatke prikuplja, otkriva i koristi u gore navedene svrhe te da ih prenese u našu sigurnu bazu podataka u Sjedinjenim Američkim Državama. Bez vašeg pristanka, mi nećemo moći obraditi Vašu prijavu.